WACANA PROFESSIONAL | PEJABAT PENDAFTAR
» BERITA » WACANA PROFESSIONAL

WACANA PROFESSIONAL

Serdang, 26 September – Seksyen latihan, Bahagian Pembangunan Sumber Manusia telah mengganjurkan satu wacana Professional bertajuk “Administrative Leaders As The Extra Ordinary Agents Of Discontinuous Change” pada 25 September 2017 (Isnin) bermula daro 9 pagi hingga 12 tengah hari bertempat di Auditorium Jurutera Radin Umar, Fakulti Kejuruteraan.

Penceramah wacana ini adalah YBhg. Prof. Datuk Razali Mahfar dan objektif wacana ini adalah seperti berikut:

1. Untuk mentakrifkan peranan masing-masing pihak dalam memastikan kecemerlangan universiti
  2. untuk mengekalkan pendekatan strategik dan amalan terbaik dalam mentadbir arahan universiti
  3. Untuk melengkapkan peranan masing-masing ke arah penjajaran pelan strategik serta nilai organisasi budaya dan
  4. Membina budaya kelas 1 di sebuah universiti bertaraf dunia

Wacana ini dihadiri oleh 91 orang bilangan peserta yang terdiri daripada pelbagai pegawai perkhidmatan di Universiti Putra Malaysia. Turut menghadiri Malis adalah undangan VIP iaitu Ybhg. Dato' Wan Azman bin Wan Omar, Pendaftar UPM dan Encik Saheh Said, Presiden, Persatuan Pentadbir.

Tarikh Input: 12/10/2017 | Kemaskini: 12/10/2017 | syazaliyana

SXDdVAh~