PUBLIC UNIVERSITY ADMINISTRATION PARTNERSHIP SERIES STRENGTHENING PUBLIC UNIVERSITY FUNDING (UA) | REGISTRAR OFFICE
» ACTIVITIES »

Event Title
10 Nov 2020 - 10 Nov 2020
App : Cisco Webex
Event Summary
JEMPUTAN SIRI PERKONGSIAN PENTADBIR UNIVERSITI AWAM PENGUKUHAN PENDANAAN UNIVERSITI AWAM (UA) MELALUI SALURAN KETIGA : PENGALAMAN WAZAN, UPM Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah di rujuk. Sukacita dimaklumkan bahawa Bahagian Pembangunan Sumber Manusia, Pejabat Pendaftar UPM dengan kerjasama Jawatankuasa Sumber Manusia Universiti Awam (JKSMUA) akan menganjurkan siri perkongsian tersebut yang akan diadakan secara dalam talian seperti ketetapan berikut: Tarikh : 10 November 2020 | Selasa Masa : 10:00am - 12.00pm Aplikasi : Secara Dalam Talian Cisco Webex Link Akses: https://upm.webex.com/upm/j.php?MTID=mefecdd6ee95daaa6c9ddceedf537f5fd Meeting number : 158 612 5524 Password : x2JAVwZCy37 Panel 💫 Dr. Haji Razali Othman, Pengarah, Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowmen (WAZAN) Moderator 💫En. Bukryman bin Sabri Pensyarah, Fakulti Ekologi Manusia Objektif program; 👉Menjelaskan keperluan pengukuhan pendanaan di UA susulan kemurungan ekonomi global dan dasar pengurangan belanjawan UA; 👉 Menjelaskan strategi baharu berteraskan pendanaan menerusi saluran ketiga di UA; 👉Pengalaman WAZAN dalam membina dan mengukuhkan strategi ini. Justeru itu, YBhg. Dato’/ Datin/ Prof./ Dr./ Tuan/ Puan dijemput untuk mengikuti program tersebut dan berpeluang untuk bertanya soalan atau memberi cadangan bagi tujuan penambahbaikan secara terus kepada panel melalui program tersebut. Terbuka kepada semua warga Universiti Awam, Kementerian Pengajian Tinggi dan agensi awam yang lain.

Updated:: 20/11/2020 [mozaid]

REGISTRAR OFFICE