Wacana Professional: Forward Thinking Leaders | PEJABAT PENDAFTAR
» BERITA » Wacana Professional: Forward Thinking Leaders

Wacana Professional: Forward Thinking Leaders

Serdang, 11 Ogos -  Seksyen Latihan, pejabat pendaftar akan mengadakan satu wacana professional yang bertajun Forward Thingking Leaders pada 18 Ogos 2016(Khamis) jam 9 pagi di bangunan Canselori Putra, off Lebuh Silikon, 43400 UPM Serdang.

Wacana ini akan disampaikan oleh YBhg. Tan Sri Dato’ Seri Utama Arshad, Pro-Canselor Universiti Teknologi Mara (UiTM) dan Pengerusi Ahli Lembaga Pengarah, Universiti Malaya. Anatara kandungan wacana ini adalah Cabaran pemimpin sebelum, hari ini dan akan datang, Visi masa depan dan memimpin staf kearahnya, Kreatif, inovasi dan idea adalah satu perkara penting didalam pengurusan pentadbiran dan yang terakhir Mebina Universiti bertaraf antarabangsa.

Sehubung itu, semua warga Kampus adalah dijemput hadir bersama-sama menghadiri program ini. Kehadiran semua warga amat dialualukan.

Tarikh Input: | Kemaskini: | syazaliyana

SXEZQAC~