Sesi Penggambaran Laman Web Pejabat Pendaftar. | PEJABAT PENDAFTAR
» BERITA » Sesi Penggambaran Laman Web Pejabat Pendaftar.

Sesi Penggambaran Laman Web Pejabat Pendaftar.

Serdang,  4 Ogos – Seksyen pengurusan dasar dan pentadbiran, Pejabat pendaftar telah menganjurkan sesi penggambaran bersama staf pejabat pendaftar selama 2 hari iaitu pada 2 Ogos 2017dan 3 Ogos 2017 (Rabu dan Khamis) bertempat di Bilik Studio CosScomm, Tingkat 3 Bangunan Canselori Putra.

Sesi penggambaran ini dibahagikan secara berkumpulan yang terdiri daripada 3 Bahagian Pejabat pendaftar dan satu seksyen pejabat pendaftar. Tujuan sesi penggabaran ini dilaksanakan adalah untuk mengemaskini carta organisasi dan memperkenalakan staf baharu yang memasuki pejabat pendaftar pada tahun ini.

Oleh itu, sesi penggambaran ini meliputi penggambaran secara berkumpulan dan juga secara individu untuk dimuat naik didalam laman web Pejabat Pendaftar. Berikut adalah diantara Gambar yang diambil sesama sesi penggambaran berlangsung.

Tarikh Input: 12/10/2017 | Kemaskini: 12/10/2017 | syazaliyana

SXEYDAT~