“Akhlak Nabi Menawan Hati” - | PEJABAT PENDAFTAR
» BERITA » “Akhlak Nabi Menawan Hati” -

“Akhlak Nabi Menawan Hati” -

SERDANG, 29 April  – Seksyen Latihan, Pejabat Pendaftar dengan kerjasama Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowmen, UPM telah menganjurkan ceramah sempena Bulan Zakat dan Wakaf UPM 2021.

Ceramah bertajuk “Akhlak Nabi Menawan Hati” disampaikan oleh al-Fadhil Ustaz Abdullah Khairi Haji Haroon, penceramah bebas yang juga merupakan salah seorang Alumni UPM.

Ceramah ini juga adalah bersempena dengan cuti Nuzul al-Quran dan berlangsung melalui aplikasi Webex.

Walaupun ceramah diadakan secara dalam talian, penyertaan daripada staf UPM cukup memberangsangkan iaitu seramai 139 orang.

Peserta mendapat perkongsian ilmu dan tip yang bermanfaat untuk diamalkan sepanjang Ramadan al-Mubarak ini daripada penceramah.

Disediakan oleh: Abdul Rahman Jaafar

Tarikh Input: 06/05/2021 | Kemaskini: 06/05/2021 | mohd.hasrul